trafficnews.bg20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата 23-годишна старозагорка

...
trafficnews.bg20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата 23-годишна старозагорка
Коментари Харесай

20 хиляди долара са необходими на семейството на загиналата 23-годишна старозагорка


trafficnews.bg

20 хиляди долара са нужни на фамилията на починалата 23-годишна старозагорка в САЩ за превозване на тялото й в България.

 
Младото момиче загуби живота си при злополука, съобщават от полицията в Кентъки. При тежкия случай лек автомобил връхлита и разполовява на две колата, в която е пътувала Джоана, която умира на място. Разследващите към момента се пробват да установят кой е отговорен за трагичния случай, оповестява Дарик.


 
Джоана Иванова е приключила ГПЧЕ „ Ромен Ролан “, а от 2014 година учи в колежа “Береа ” в Кентъки. Учебното заведение е измежду най-престижните в Съединени американски щати и света, а старозагорката била измежду надарените студенти. Младото момиче било посочено от състудентите си като една от очакванията на образователното заведение. Такава си я спомнят и преподавателите й от Стара Загора.
 
Трудността, пред която се изправят околните й е освен тежката загуба, а и високата сума, която би трябвало да се заплати за превозването й до Стара Загора. Петър Божинов основава страница в портала gofundme.com, в която всеки може да подари средства, с които да облекчи родителите на починалата. До момента са събрани близо 2 000 $, при посочени 20 хиляди, нужни на околните.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР